~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

 Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs.

 Ambiant levert laminaat-, parket-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Dat kan alleen als je als Ambiant waarmaakt wat we u beloven; u mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value-for-money. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

 

Ambiant laminaat verrijkt de markt met zijn laminaat in elk oogpunt

Zeer stijlvolle dessins, levendig aanwezig in huis en een is van zeer goede kwaliteit. Door de grote variatie aan decoren past een Ambiant laminaatvloer in elk huis thuis.

Ambiant laminaat geeft u de zekerheid van een goede kwaliteit door de stevige planken, handige plankmaat en hygiënische anti-bacterie laag. Het Ambiant laminaat is eenvoudig te leggen door het Megaloc-systeem. Door het eenvoudige klik mechanisme kan iedereen het Ambiant laminaat plaatsen.