Bij Floors & More krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Uitgebreide collectie

Bij Euro – Floor heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie hoogwaardige materialen, en daar zijn we natuurlijk best trots op. Door de jaren heen hebben we een behoorlijke selectie opgebouwd, waardoor u in onze showroom de keuze heeft uit verschillende mogelijkheden. Wij streven ernaar om onze klanten meer dan genoeg opties te geven, zodat u altijd een vloer kunt vinden die bij u past. Het is daarom in voor iedereen mogelijk om bij Euro – Floor een materiaalsoort te vinden die volledig aansluit bij uw inrichting en persoonlijke smaak.

De verschillende materialen om uw trap te renoveren

De grote hoeveelheid keuzemogelijkheden komt met name voort uit ons brede assortiment van verschillende materialen. U heeft bij ons namelijk de keuze uit vijf materiaalsoorten: PVC, laminaat, massief hout, linoleum en kurk. Ieder van deze materialen heeft zijn eigen positieve eigenschappen en voordelen. Zo is PVC bijvoorbeeld buitengewoon gemakkelijk te reinigen, en is kurk extra geluiddempend. Laminaat is daarbij een erg sterk materiaal, en linoleum is antibacterieel. Het is dus per situatie verschillend welk type materiaal perfect is voor uw traprenovatie.

Allerlei kleuren en patronen zijn mogelijk bij traprenovatie

Naast al deze verschillen in eigenschappen is er binnen deze materialen de keuze uit heel veel patronen en kleuren. Als u van felle kleuren houdt kunt u bijvoorbeeld voor linoleum kiezen, waar u de optie heeft om bijvoorbeeld een donker blauwe, rode of amberkleurige trapbekleding te selecteren. Maar als u liever meer natuurlijke kleurtinten ziet is het beter om voor PVC of laminaat te kiezen. Daarin heeft u de keuze uit leermotieven, betonlook vloeren of namaakhout.

Renovatie advies voor alle soorten trappen

Door al deze opties kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig staan wij online én offline altijd voor u klaar om u te assisteren bij het maken van een keuze. Onze medewerkers hebben door de jaren heen allerlei verschillende klanten voorbij zien komen, die allemaal een eigen specifieke smaak hebben. Zij kunnen u dus als geen ander bijstaan in het maken van belangrijke keuzes als deze. 

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online