Marmoleum

is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct met een grote indrukvastheid. De naam komt van de Latijnse woorden Linum (vlas) en Oleum (olie), en het voornaamste bestanddeel is dan ook lijnzaadolie (afkomstig uit vlas, Linum usitatissimum) en als aanvulling daarop kurk of houtmeel en hars op een rug van jute.

 

Bij Floors & More krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

MarmoleuM

Tegenwoordig verlangen we allemaal steeds meer dat de dingen die we in huis halen natuurlijk zijn. We willen dat ze goed zijn voor onszelf én de wereld waarin we leven. Duurzaam, gezond, betrouwbaar, authentiek, puur, eerlijk, ambachtelijk en liefst lokaal geproduceerd. 

Bekijk onze Marmoleum collectie
Bekijk collectie

Marmoleum in Utrecht – Natuurlijke schoonheid 

Tegenwoordig verlangen we allemaal steeds meer dat de dingen die we in huis halen natuurlijk zijn. We willen dat ze goed zijn voor onszelf én de wereld waarin we leven. Duurzaam, gezond, betrouwbaar, authentiek, puur, eerlijk, ambachtelijk en liefst lokaal geproduceerd. 

De geschiedenis van Marmoleum 

Marmoleum wordt door Forbo al meer dan honderd jaar gemaakt, maar linoleum bestaat zelfs al langer, vertelt Edo Rem voor een stapel imposante rollenvers geperst Marmoleum.

De Schot Frederick Walton vroeg in 1863
het patent aan. De productnaam is afgeleid van de Latijnse woorden voor vlas – Linuom – en olie – Oleum. De merknaam Marmoleum is inmiddels bekender dan de productnaam linoleum. Marmoleum Utrecht-vloeren kent iedereen, je ziet ze overal, van woningen en scholen tot ziekenhuizen en kantoren.

Weg keuzestress

Het kleurenpallet en de dessinreeks van Marmoleum Utrecht zijn ongekend groot. Met de nieuwe ‘Next Generation Marmoleum’ collecties doen we daar nog een schepje bovenop. Weinig andere vlakke-vloercollecties bieden zoveel keuze- en combinatiemogelijkheden. Omdat we niemand keuzestress willen bezorgen, kun je alles rustig online bekijken bij Floors & More. Natuurlijk ben je bij ons in Utrecht ook van harte welkom om de vloeren in het echt te bekijken 

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online