Bij Floors & More krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het plaatsen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Jab Anstoetz

Jab Anstoetz is al vele jaren een begrip als het gaat over mooie designgordijnen. Exclusiviteit heeft dit merk zeker.
Voor gordijnen bent u bij Floors & More vanzelf op de juiste plek. Wilt u een offerte van ons voor een gordijn, mail ons en wij willen er uiteraard voor u zijn om u van dienst te zijn.

Bekijk ons Jab Anstoetz Fabrics

Lifestyle

De gordijncollectie van Lifestyle Interior bestaat uit sfeervolle en stijlvolle gordijnstoffen van goede kwaliteit. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder interieur wel iets passends te vinden is. Floors & More heeft vitrages, inbetweens en overgordijnen in het assortiment.

Bekijk ons Lifestyle collectie

Mart Visser

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet.

Bekijk Mart Visser collectie

Jab gordijnen

Mart Visser gordijnen

Carlucci gordijnen

Chivasso gordijnen

Geplooide gordijnen

Topmerken bij Floors & More

Voor de mooiste gordijnen van Utrecht en omstreken

Om de sfeer en de akoestiek in huis te verbeteren, zou u kunnen kiezen voor overgordijnen. Ook houdt u door overgordijnen te nemen de warmte meer in huis. Daarnaast zijn overgordijnen natuurlijk ook ontzettend mooi en is er heel veel keus in kleur, dessin en soort stof. Komt u gerust een keer langs in onze showroom om onze uitgebreide collectie te bekijken!! Voor onder andere:

Neem contact met ons op

Voor gordijnen Utrecht kom je natuurlijk langs bij Floors & More

Bent u op zoek naar zonwering of gordijnen Utrecht voor in huis, komt u gerust eens kijken bij Floors & More in Utrecht.
Wij bezitten een prachtige presentatie op het gebied van Plissé, Duette, Eclips, Facetlight, horizontale aluminium en houten jalouziën, rolgordijnen, Shutters, Woodblinds, Woodweaveblinds, Parametre en verticale jalouziëen.
Uw zonwering wordt op maat gemaakt door de beste leveranciers en door vakmensen opgemeten en gemonteerd.
of het nu gaat om in de dag of op de dag montage, standaard plaatsing, in cassette of met zijgeleiding, wij maken alles mogelijk.
U bent van harte welkom bij Floors & More in Utrecht op de Woonboulevard langs de A12, met gratis parkeren voor de deur, en 7 dagen per week open

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online