~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Fraai, modern gestileerd uiterlijk

De horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Ze zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. 

Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen. Dit komt voornamelijk door de brede toepasbaarheid en het feit dat u met een simpele beweging de intensiteit en de inval van het licht regelt. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen, zonder dat het een massa product wordt! Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins,
zoals hout- en suède printen. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.