~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Door de kunst van het weglaten ontstaat heerlijk veel ruimte

ParadeTapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water.

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend en geluiddempend.

VLOERVERWARMING

Parade Tapijt is geschikt voor vloerverwarming, maar maak dan geen gebruik van een ondervloer. Dankzij tapijt kan de verwarming in huis vaak één tot twee graden omlaag. Dat bespaart een hoop energie, terwijl je hetzelfde comfort van warme voeten houdt.Tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming herken je aan de symbolen voor vloerverwarming en antistatisch.

GELUIDDEMPING & AKOESTIEK

Tapijt staat bovenaan het lijstje van geluiddempende vloersoorten. Dat doet de vloer zo goed, dat het in veel gevallen omgevingsgeluiden zelfs halveert. Dit komt doordat tapijt geen geluid weerkaatst, maar absorbeert.

Hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie. Een ondertapijt versterkt die kwaliteit én het comfort. De losse pool van tapijt vermindert de nagalm en zorgt zo voor een goede akoestiek. Zo creëer je een heerlijk rustige omgeving.