~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

 Designflooring een echt karakteristieke vloer 

Designflooring PVC zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en innoveren van projectvloeren die eruit zien en voelen als natuurmaterialen. Onze producten bieden de esthetische voordelen van houten, stenen en keramische vloeren zonder de praktische nadelen ervan en zijn leverbaar in plank- of tegelformaat.

Om voor Designflooring te kiezen, moet u in de eerste plaats van de uitstraling van natuurlijk hardhout houden, bijvoorbeeld van de eenvoud of juist het geraffineerde effect. Wij hebben honderden verschillende stijlen, kleuren, tinten, structuren en decoratieve afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Designflooring heeft de allure van hout en steen, maar dan zonder de nadelen van deze natuurlijke materialen.

Mooie vloeren brengen uw huis tot leven

Designflooring bidt realistische designs in combinatie met de duurzaamheid die u van Designflooring verwacht, in een format dat snel en eenvoudig in elk interieur kan worden gelegd.
Mooie vloeren brengen uw huis tot leven en voegen warmte en structuur toe. Met Designflooring kunt u een uitstraling creëren die echt uniek is, bijvoorbeeld door uw vloer met designsprits en randen te combineren.