Bij Floors & More krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Lifestyle laminaat

De manier van leven bepaald ook de keuze van de vloer. Vaak zoekt men de sfeer van een houten vloer, maar wenst toch ook een gebruiksvriendelijke vloer. Wij hebben in onze laminaat collectie diverse kleuren laminaat in zowel 2- als 4 groef.

Bekijk ons Lifestyle laminaat

Duurzaam, comfortabel en stijlvol

Lifestyle heeft een groeiende vraag ontdekt naar de mogelijkheid om online goed onderling te combineren producten op het gebied van woninginrichting te bekijken. Zo is lifestyle ontstaan en momenteel zijn onze producten te vinden bij meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland.
De lifestyle collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle, comfortabele vloeren van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Een van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur, of een elegante romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.

Inspiratie opdoen voor je interieur kan overal

Natuur – Reizen – Tijdschriften – Kunst en tegenwoordig natuurlijk ook door te surfen op het internet. Ook wij halen onze inspiratie overal vandaan. Voor onze nieuwste lijn uit de stoffencollectie “Colorfull Life” hebben wij onze inspiratie gehaald uit een mix van moderne kunst en fashion. Een kleurrijke collectie stoffen met een mooi lijnen spel.
Door het gemak in installatie en de gunstige prijsstelling ten opzichte van houten vloeren is de laminaatvloer heel populair deze vloer kan absoluut met trots in de woonkamer geplaatst worden! Door de prachtige realistische dessins is de laminaatvloer haast niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. Ga de uitdaging aan in onze showroom! Laminaat is geschikt om in combinatie met vloerverwarming te leggen.