Bij Floors & More krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Hoomline laminaat

Al jaren maakt Hoomline laminaat indruk met zijn fraaie, natuurlijke tekeningen in alle soorten en stijlen. Voor welke vloer u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een vloer die prachtig oogt in elke ruimte. Ook in grotere vertrekken kunt u deze vloeren zonder zorgen (laten) leggen.

Bekijk ons Hoomline laminaat

Hoomline Zo mooi en toch zo betaalbaar!

Laminaat van Hoomline is van uitstekende kwaliteit. Het is niet het allergoedkoopste laminaat, maar dat merk je ook zeker aan de duurzaamheid ervan. Toch zul je niet schrikken van de prijzen!

De laminaatvloeren van Hoomline bij ons uit de collectie geven u een zeer uitgebreide keuze wanneer u op zoek bent naar een laminaatvloer. Producenten van topkwaliteit zorgen ervoor dat u een vloer krijgt die zich kan meten met de beste vloeren van Europa. Hoomline biedt voor elk wat wils, want er zijn maar liefst 76 verschillende vloeren om uit te kiezen. Van modern tot klassiek en van elegant tot robuust.

Hoomline laminaat authentieke vloeren

Past een vloer die helemaal ‘spic en span’ helemaal in uw interieur? Bij Hoomline vindt u diverse vloeren die zo behandeld zijn dat het lijkt alsof ze al jaren in uw woning liggen. Een voorbeeld hiervan zijn de vloeren uit de collectie ‘New York’. Deze vloeren zijn geschraapt zodat er een robuuste uitstraling aan het oppervlak wordt gegeven. Andere authentieke vloeren zijn er te vinden in de collectie ‘Baltimore’. Deze vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte eikenhouten vloeren.

Past een klassieke vloer niet in uw woning dan hoeft u niet te treuren. Bij de vloeren van Hoomline kan ook de liefhebber van moderne vloeren zijn hart ophalen. De ‘Chrome’ collectie is hier een goed voorbeeld van. De chroom finish geeft de vloer een zeer modern uiterlijk.