~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Bij Floors & More Utrecht vindt u een uitgebreide presentatie van Jab Anstoetz gordijn

Gordijnstoffen van JAB staan bekend om zijn hoge kwaliteit en diversiteit. Daarnaast staan JAB stoffen ook nog eens bekend om zijn duurzaamheid.

Een breed aanbod in verschillende stijlen zorgt ervoor dat bij JAB ook voor uw interieur de geschikte stof te vinden is. Of uw interieur nu klassiek of juist modern is, u een groot of klein budget heeft, bij JAB zit er altijd wel wat voor u tussen.
JAB is vooral bekend als een luxueus merk met stoffen van hoge kwaliteit. Ook speelt vaak het idee dat JAB-stoffen per definitie duur zijn. Dat JAB voor kwaliteit staat klopt helemaal, dat JAB-stoffen altijd duur zijn niet. JAB heeft namelijk ook de omvangrijke Basic collectie. Een collectie met basic stoffen, zoals de naam als doet vermoeden. Deze collectie stoffen is, zoals u van JAB gewend bent, van hoge kwaliteit, maar dit keer tegen erg scherpe prijzen.