~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Belakos tapijt warm en comfortabel

Wat is er fijner dan ‘s avonds na een lange werkdag thuiskomen en zonder schoenen wegzakken in een heerlijk warm en zacht tapijt. BelakosTapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook uitermate geschikt als geluidsisolatie. Kenners zeggen zelfs dat de kwaliteit van een geluidsinstallatie in een ruimte met tapijt het beste tot zijn recht komt. Ook zal een kamer direct minder ‘hol’ klinken zodra die is aangekleed met tapijt. En voor kinderen? Tapijt is de meest veilige vloerbedekking, die de handen en knieën van kinderen beschermt wanneer ze aan het spelen zijn. Belakos tapijt geeft karakter aan elk huis. En er kan eindeloos worden gecombineerd: met de ruime variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte passend tapijt.

 

Tapijt en energiebesparing 

Belakos tapijt is een warm en luxueus materiaal. Waar vaak niet aan wordt gedacht wanneer men voor tapijt kiest, is dat tapijt ook energiebesparend is. In tegenstelling tot harde vloeren, blijft de warmte in tapijt tussen de pooldraden hangen. Hoe langer de pool hoe meer warmte het zal vasthouden. Tapijt wordt daarom ook als zeer comfortabel ervaren, waardoor de thermostaat een stukje lager kan.

Tapijt geluiddempend

Belakos tapijt absorbeert het geluid en reduceert daardoor het geluidsniveau aanzienlijk. Het geluid van bijvoorbeeld tikkende hakken en televisiegeluid zal dempen bij gebruik van zachte vloerbedekking, dit in tegenstelling tot de hardere vloersoorten.