~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Tarkett wereldwijd aan de top 

Tarkett is al jaren een grote speler op het gebied van duurzame vloeroplossingen. Tarkett biedt een grote collectie PVC vloeren aan, die zijn geïnspireerd door de natuur en de laatste interieurtrends. De PVC vloeren uit deze home collectie zijn voorzien van een TopClean PUR-versterkt oppervlak, zodat uw vloer er jarenlang mooi uit blijft zien. De home collectie van Tarkett kent meer dan 80 dessins en bestaat uit drie verschillende series.

Onze geïntegreerde vloeroplossingen maken deel uit van talrijke prestigieuze architectonische projecten.

De ultieme vloerervaring creëren

Onze vloeren leveren een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de levenskwaliteit van iedereen die woont, werkt of zich ontspant op plaatsen waar deze vloeren zijn gelegd.

Ze inspireren, motiveren en bieden comfort, welbehagen, geborgenheid en vertrouwen, en weten dit te combineren met praktische, zintuiglijke en ecologische voordelen – van leggemak en slijtvaste oppervlaktes, via een breed scala aan kleuren en dessins, tot aan veiligheid en duurzaamheid.

Al onze vloeren zijn gemakkelijk te leggen en hebben een unieke oppervlaktebehandeling ondergaan, waardoor ze eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn en langer in goede staat blijven.

Ecologisch

We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze ecologische prestaties. We recyclen en hergebruiken zo veel mogelijk materiaal en ontwerpen vloeren die veilig zijn en een bijdrage aan een betere binnenluchtkwaliteit leveren.

En dankzij onze unieke oppervlaktebehandelingen hoeft er bij de reiniging en het onderhoud van onze vloeren minder water en schoonmaakmiddel te worden gebruikt, waardoor we helpen natuurlijke bronnen te sparen.