~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Floors & More Utrecht krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen. Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)
Floors & More Utrecht Hollantlaan 25 3526 AL Utrecht
Bel: 030 – 28 71 717 Mail: info@floorsandmore.eu
Een offerte aanvragen Stel je vraag online

Forbo Allura is puur Nederlands design

De design team ging voor deze nieuwe collectie tot uitersten om het perfecte plaatje te creëren. Deze collectie sluit dan ook perfect aan op de trends, wensen en eisen van Nederlandse architecten, ontwerpers en eindgebruikers.

Forbo Allura is niet alleen uniek qua ontwerp, maar ook in de manier waarop de stroken en tegels dagelijks worden gemaakt. Hedendaagse productiemethodes verzekeren de maatvastheid en productsamenstelling, zodat u verzekerd bent van een vloer die mooi is en mooi blijft. De PUR-finish zorgt voor een vloer die beschermd is tegen krassen en andere gebruikssporen én die eenvoudig schoon te maken is.

 

Forbo Allura wordt op een duurzame wijze geproduceerd

Forbo Allura heeft het gevoel van een houten vloer, en heeft een grote keuze aan authentieke houtdessins. De matte uitstraling en het natuurlijke reliëf zorgen ervoor dat de stroken vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Geen splinters of krakende vloeren en schuren, oliën of lakken is nooit nodig.

Nagenoeg elke strook of tegel is uniek, dit voorkomt herhaling in de vloer en levert een prachtig resultaat op. De meer dan 100 items in diverse formaten bieden een enorme variëteit in keuzemogelijkheid. Of u nu gaat voor een houtdessin, beton of kleur, de Allura-collectie biedt alles op het gebied van luxe vinyltegels en – stroken.